|
Вірші, статті, історії
|
|
| admin | Дата: Середа, 15.10.2008, 11:59 | Повідомлення # 1 |
 Admin-чувак
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Викладайте
|
| |
|
|
| Олена | Дата: Середа, 15.10.2008, 15:49 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
Група: Користувачі
| Навіщо вечір і ми розтаємся Навіщо ніч коли тебе поруч нема Навіщо ранок коли тебе поруч неиа навіщо я Закохалась скажи НАВІЩО НАВІЩО????????????????????
|
| |
|
|
| admin | Дата: Середа, 15.10.2008, 18:13 | Повідомлення # 3 |
 Admin-чувак
| все вийшло якось непомітно і швидко... звичайний день, ніщо не передвіщало біди. як завжди ввечері попрямував до свого, так би мовити, "другого дому", Палацу Культури "Енергетик", кабінет 410. мало прийти купа народу, та я прийшов другим (спізнившись на енну кількість хвилин)... першою була вона, дівчина яка крім привабливої зовнішності нічим на той момент мене не зацікавила. я привітався, всівся в першому ряду ("дійство" відбувалось в Малому Залі) і притих... Оксана (керівник) готувала дівчину до вступу у ВНЗ на актора. дівчина демонтсрувала на мій погляд не аби-який талант! захотілось покурити, і я вже мав іти, та зупинився почувши перші слова вірша які вона почала читати... Поворожи мені на каві – Щоб ти торкнувся рук моїх, Загусне темрява ласкава Над передбаченням доріг. Поворожи мені на каві, Та перше сам її звари – Прибились зорі кучеряві До наших теплих вечорів. Гірчать між вуст розтерті трави, В твоїх очах – осінній дощ... Поворожи мені на каві, І щось містичне напророч. Стікає ароматна лава По білих стінках – до небес... Поворожи мені на каві, Скажи, що я люблю тебе! (вірш "КАВА", автор Очкур Наталія)
|
| |
|
|
| Butterfly | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 19:08 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
Група: Перевірені
| Я ЗНАЮ, ЧТО ТАКОЕ ОДИНОЧЕСТВО. Это разбросанные в беспорядке вещи, истерзанный до полусмерти ежедневник, без перерыва работающий телевизор и чувство холода внутри. Я ЗНАЮ, ЧТО ТАКОЕ ВЛЮБЛЕННОСТЬ. Это сон без кошмаров, нежные поцелуи, круглые сутки волшебное настроение, заброшенные конспекты, позабытые лекции и свет посреди тоннеля. Я ЗНАЮ, ЧТО ТАКОЕ ЛЮБОВЬ. Это эго полностью растворившееся в чем-то еще мало знакомом, фотографии, разбросанные по сумочке, сладостная дрожь по всему телу от одного прикосновения, беспрерывные телефонные звонки, растрепанные волосы поутру, голос от которого бегут мурашки, пропавшая воля и сломанный характер. Я ЗНАЮ, ЧТО ТАКОЕ РАЗЛУКА. Это боль, которая постепенно начинает затмевать жизнь, кофе с сигаретами, пьяные слезы в подушку, солнце, которое светит всем, кроме тебя, презрение к себе и ненависть к воспоминаниям. Я ЗНАЮ, ЧТО ТАКОЕ БЕЗРАЗЛИЧИЕ. Это какие-то слишком умные книжки, аккуратный макияж и идеальный маникюр, прекрасные баллы успеваемости, отсутствие каких-либо эмоций и бесконечный разговор с самим собой на философские темы. Я ЗНАЮ, ЧТО ТАКОЕ ВОСПОМИНАНИЯ. Это когда то, что еще недавно было прекрасным, теперь причиняет жгучую боль, легкая нервозность, циничная улыбка при встрече и никому не нужное «как дела?» Я ВСЕ ЭТО ЗНАЮ, НО ПОЧЕМУ ТАК ХОЧЕТСЯ ПОПРОБОВАТЬ ЕЩЕ РАЗ?
"Все мужики - козлы" тоже народная мудрость)))P.S.: это не касается моего парня, он самый лучший из мужчин)).
|
| |
|
|
| admin | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 17:20 | Повідомлення # 5 |
 Admin-чувак
| Буває,так життя проходить Усе біжить у світі цім А ми ніколи те не робим Чого нам хочеться у нім. Тоді виходить,все,що робим Ми робим тільки для когось Собі самі ми тільки шкодим Бо що хотіли не збулось. І є бажання тільки вмерти Та все одно ми живемо Й живе самотність в наших серцях. І так нам хочеться кудись втекти Щоб заховатись знайти місце Нам від німої самоти. І вже коли нарешті здалось Що таке місце ми знайшли Хтось стукає тихенько в двері І ми запитуєм "Хто ти?" Хоча вже добре зрозуміли Що самота догнала нас І не відкриємо їй двері У цей нічний і тихий час. Ми вискочимо через вікна Шукати іншого житла Та все ж,куди б ми не сховались За нами слідує вона. Іде у кожного по п'ятах І знає наш наступний крок. Буде за нами прямувати І не залишить нас ніяк Допоки хтось з нас не натисне В районі скроні на курок...
|
| |
|
|
| Butterfly | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 17:23 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-майор
| Краще такого не писати ,а то хтось ще прочитає і зробить таке(((((
"Все мужики - козлы" тоже народная мудрость)))P.S.: это не касается моего парня, он самый лучший из мужчин)).
|
| |
|
|
| Freiheit | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 19:09 | Повідомлення # 7 |
 Полковник
| мені вірш сподобався
|
| |
|
|
| Butterfly | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 21:31 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-майор
| сумний вірш всетаки
|
| |
|
|
| Freiheit | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 21:32 | Повідомлення # 9 |
 Полковник
| саме тому він мені і подобається)
|
| |
|
|
| Butterfly | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 21:35 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-майор
| І не залишить нас ніяк Допоки хтось з нас не натисне В районі скроні на курок... Чому люди такі слабкі???Чого не можна добиватись свого ,в рішати ус смерть....а хто сказав ,що смерть усе рішає????
|
| |
|
|
| Freiheit | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 21:36 | Повідомлення # 11 |
 Полковник
| напевно це сказали емо
|
| |
|
|
| Butterfly | Дата: Неділя, 23.11.2008, 22:36 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-майор
| Как-то странно все получилось… Я подруга твоих друзей. Я когда-то на них очень злилась, Ведь их жизнь не была моей. Я не знала тебя ребенком, Не играла с тобой в снежки, Не звала за глаза подонком, Задыхаясь от первой любви. Ты мне не был ни другом, ни просто. Не дразнил меня, не защищал. Мы с тобой не смотрели на звезды, Ведь ты в детстве меня не встречал. Пусть немного нечестно, но все же Я ловлю твою прошлую жизнь. Собираю ее по кусочкам, Моделируя каждую мысль. Я губами ловлю твои губы.. И не важно, что станет со мной… У нас нет с тобой общего прошлого. Но сейчас, в настоящем, ты – мой…Додано (18.11.2008, 21:37) --------------------------------------------- Я не люблю тебе повір І не живу тобою Я не чекаю щася вир Та щось таке зі мною Коли тебе я бачу Неначе в небо я лечу Та не люблю... Тебе я не люблю Бо ти як наркотик Неначе в серці сильний опік... Додано (23.11.2008, 22:36) --------------------------------------------- За хвилину до того, як випаде дощ, ти відчуєш, як шкіра вібрує під тиском ще не випалих крапель, що ляжуть уздовж твого тіла і враз його стиснуть. Так легкі голуби, на вулицях кинуті, відчувають смак їжі за мить до годівлі, так солдат, що за хвилю повинен загинути, відчува деформаціїї у власному тілі. Сміх, що має до мене назавтра прийти, розпізнаю сьогодні поміж плачу я. За хвилину до того, як з'явишся ти, - я тебе передчую. С.Жадан
|
| |
|
|
| Freiheit | Дата: Середа, 26.11.2008, 22:38 | Повідомлення # 13 |
 Полковник
| Мені набридли Банальні слова про кохання, Але тільки ними можна Розповісти тобі моє зізнання Я не буду казати Що без кохання помру Я буду мовчати Тримаючи в очах сльозу Я не буду казати Того що ніколи не буде Промовчу і заплачу Поцілую твої губи Ти більше ніколи Не побачиш моїх заплаканих очей Бо буду сльозипроливати Протягом безсонних ночей. Я не буду казати, Що самогубство це вихід І я не хочу відчувати Той холодний вітер Я побажаю тобі Щастя у житті Та зникну І не побачать мене очі твої Я не буду казати Що доля жорстока Бо це все життя А плата за нього висока Змирюся з тобою І почну все з початку Та не треба приходити У мої сни як янголятко Так, я забуду тебе Хоч принаймні постараюсь Підніму мрійливі очі у небо І розкаюсь Навіщо брехати Самому собі Навіщо тебе кохати І любов дарувати тобі?... Додано (26.11.2008, 22:38) --------------------------------------------- як вам віршик?
|
| |
|
|
| SonOfGodness | Дата: Середа, 26.11.2008, 22:58 | Повідомлення # 14 |
 Майор
Група: Модератори
| можна я видалю цю тему вона мені щось не сильно подобаєтся,проголосуйте хто за,якщо багато за то лишу
Loading... ██████████████] 99%
|
| |
|
|
| Freiheit | Дата: Четвер, 27.11.2008, 16:14 | Повідомлення # 15 |
 Полковник
| я проти того щоб тему видаляли!
|
| |